SESSIEGEVERS

Tijdens het festival werken we met een team van 9 sessiegevers.


Als sessiegever geef je naar eigen invulling sessies tijden Free Man. Daarnaast kun je een deel van het programma inclusief workshops volgen.

Wat bieden wij jou als sessiegever?

Allereerst krijg je de mogelijkheid om in een team van mannen samen te werken en bij te dragen aan het welzijn en de ontwikkeling van de mannen die aan het festival deelnemen.

Je krijgt een korting van 100 euro. Jij betaalt 298 euro voor 3 overnachtingen op de camping en 9 biologische maaltijden (*).

(*) Mochten je financiële middelen beperkt zijn of ben je jonger dan 30 jaar, dan kan je met met de code BUDGET-TICKET dit ticket aanschaffen met 20% korting. We vertrouwen erop dat je deze code bewust gebruikt – geen vragen gesteld.

(*) Een 9% BTW factuur kan na het festival via Hipsy worden opgevraagd.

Wil je liever in een camper of in een bed in het kasteel slapen?
Dat kan, maar dan betaal je een meerprijs.

Je mag voor het geven van 1-op-1 sessies maximaal 25 euro per half uur bij de deelnemers in rekening brengen.

Tenslotte krijg je de mogelijkheid om jouw activiteiten voor mannen tijdens Free Man te promoten. Daartoe krijg je een vermelding op deze website, in het programmaboekje en kun je tijdens Free Man flyers neerleggen.

Wat verwachten we van sessiegevers?
 • Dat je met plezier en kennis van zaken minimaal drie dagdelen sessies geeft en dat je in deze sessie de veiligheid van lichaam en geest van de deelnemers waarborgt.
 • Dat je van donderdagmiddag 5 september 17:00 uur tot en met zondagmiddag 8 september 2024 aanwezig bent op het Free Man Festival.
 • Dat je aanwezig bent tijdens de medewerkersdag op zaterdag 6 juli 2024 in Lage Vuursche die we ter voorbereiding op het festival organiseren.
  Deze dag staat in het teken van:
  – Kennis maken met elkaar
  – Het neerzetten van de sfeer van het workshopaanbod
  – Het over en weer uitspreken van verwachtingen en met elkaar doorspreken welke taken er verricht moeten worden.
 • Tenslotte zouden we het enorm waarderen wanneer je Free Man in jouw eigen netwerk promoot. 

Free Man helpen neerzetten?

Neem voor vragen contact op met Johan of meldt je je als sessiegever aan via het Aanmeldformulier co-creator.

Op dit moment zijn we met het verzamelen van de aanvragen bezig. In december 2023 zullen we een selectie maken van de sessiegevers zodat het grootste gedeelte van het ontspannen en opladen veld in 2024 bekend is.

Contact Michael
Back to top