Praktische Details

Aanvang en einde

We verwachten je op vrijdag 6 september tussen 10:00 en 12:00 uur op het terrein van Kasteel De Berckt. Zie ook Locatie en route hoe daar te komen.

Tussen 12:30 en 13:30 staat er een warme lunch voor je klaar en daarna beginnen we met het programma.

Zondag 8 september sluiten we het programma rond 15:30 uur af. Zodat jij uiterlijk om 16:00 uur weer naar huis kunt vertrekken.

Servicebalie

Na aankomst bij Kasteel De Berckt meld je je bij de servicebalie. Onze hosts wijzen je de weg naar de camping, camperplaatsen of je slaapkamer in het kasteel.

Overnachten zoals jij dat wilt

Tijdens de Free Man kun je zo eenvoudig of luxe overnachten als jij dat wilt. Slapen in een hangmat tussen een paar bomen? Kamperen in je eigen tentje, camper of caravan? Met drie of meer mannen op een slaapzaal slapen? Met je mattie overnachten in een twee-persoonskamer? Of heb je liever de privacy van een één-persoonskamer? Tijdens de Free Man is het allemaal mogelijk. Aan elke vorm van overnachten hangt echter wel een ander prijskaartje. En houdt er rekening mee dat er in de slaapkamers in het kasteel niet gekookt kan en mag worden.

Eten en drinken

Chef Conan Luidens zal met een team van vrijwilligers gezond en lekker eten voor ons koken. We verheugen ons op een kleurrijke mix van hoofd- en bijgerechten, die met liefde zijn klaargemaakt. Alle maaltijden zijn biologisch en vegetarisch.

Al deze maaltijden plus onbeperkt gebruik van thee en water zijn bij de prijs van het Free Man inbegrepen. Voor een bord, mok en bestek zorg je zelf.

Heb je speciale dieetwensen? Deze kun je bij je aanmelding voor het Free Man Festival aangeven.

Naast de maaltijden die door onze chefkok Conan Luidens en zijn team worden geserveerd is er ter aanvullling op de maaltijden de mogelijk om jezelf bij de Loungeplek op koffie van onze barista en lekkernijen van Papa Yo te trakteren.

Spelregels

Tijdens de Free Man gaan we op een respectvolle en verantwoorde manier met ons zelf en elkaar om.

Als deelnemer heb je ten alle tijde de vrijheid om wel of niet aan de onderdelen van het aangeboden trainingsprogramma deel te nemen. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat je zelf verantwoordelijkheid bent voor je fysieke, emotionele en mentale gezondheid.

Tussen 24:00 uur ’s avonds en 6:00 uur ’s morgens is er rust op het terrein. Er wordt geen alcohol geschonken en gedronken. En het is tijdens de Free Man niet toegestaan om geestverruimende middelen – ofwel soft- en harddrugs – te gebruiken of verhandelen

Klik hier om meer over onze huisregels te lezen.

Back to top