Het is niet mijn schuld

Fouten erkennen en daar mee aan de slag gaan. Fouten durven toegeven zonder dat je een deel van jouw eigenwaarde moet opgeven. Kunnen inzien waar het fout gelopen is en de oorzaak niet proberen afschuiven op anderen. Het is een kunst op zich. Maar al te vaak zoeken we excuses, proberen we de zondebok te vinden en onze eigen verantwoordelijkheid te ontlopen.
Vanaf nu niet meer. Onze fouten maken ons groot. Met vallen en opstaan zeggen ze toch?! Tijdens deze workshop gaan we aan kijken naar de blokkades die ons tegenhouden om de verantwoordelijkheid op te nemen zonder onszelf minderwaardig te maken. Vanuit kracht fouten erkennen en daar mee aan de slag gaan.

Wie is Willem Lutjeharms?

Er is geen enkele reis die ik niet wil aangaan. De externe reizen heb ik met mijn gezin al heel veel gemaakt, zeker de laatste 4 jaar toen we full time de wereld rond trokken. Maar die fysieke reis werd al snel ook een interne reis. En die is zo mogelijk nog veel boeiender. Ik stel mezelf graag in vraag, ga op zoek naar mijn beweegredenen en mijn patronen en kijk van daaruit op welke paden ik nog intern wil verder reizen.
Het is mijn passie om diezelfde vragen ook te stellen aan anderen. Dat doe ik als mentor binnen Mannen Hakken Hout. Daarnaast zijn wij intussen neergestreken in Portugal, midden in de natuur, in een vallei aan de rivier. Daar ben je altijd welkom om een week te verstillen, interne processen aan te gaan en de rust (terug) te vinden.

www.mannenhakkenhout.be

Back to top