Van overleven naar leven

Tijdens deze verkorte versie van een driedaagse workshop maak je kennis met een praktisch hulpmiddel om meer bewust te leven. Om zelf in staat te zijn je patronen en gedrag te herkennen én om andere keuzes te maken. Simpel en doeltreffend. 

Ervaar zelf wat je gedrag is en leer om meer bewuste keuzes te maken in plaats van onbewuste keuzes. Vooral wij mannen zijn goed in het maken van onbewuste keuzes die niet zo goed zijn voor ons waardoor onze levensenergie stokt en we meer bezig zijn met Overleven dan met het Leven vol te nemen. 

Wil je een stap zetten in bewuster leven? Wil je een praktisch hulpmiddel om iets bewuster te leven? Dan is deze workshop voor jou. Of wil je gewoon een uurtje luisteren en wat op afstand meekijken? Ook dan ben je van harte welkom. 

Wie is Christiaan Pothoven?

In maart 2012 liep ik vast. Te lang had ik mijzelf voorgehouden dat het goed met mij ging. Oude pijn, leegte en verdriet wilde ik niet voelen. Doorgaan was het motto. En ik verdoofde mijzelf op allerlei manieren om het verdriet en de leegte niet te voelen. Ik ben toen aan de slag gegaan want het werd hoog tijd om mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen over mijn leven en daden. Ik ben van onbewust leven en onbewust zijn van mijn patronen en de manier waarop ik mijn gevoelens niet toeliet gegaan naar een ander leven. Naar bewust leven en naar het kunnen voelen en toelaten van verdriet, eenzaamheid en leegte zonder er meer in te verdwijnen of het weg te drukken.

Inmiddels begeleid ik mannen via coaching en workshops op hun pad om van Overleven naar Leven te komen. Interesse?

0611951125
www.mannenoppad.nl
christiaan.pothoven@mannenoppad.nl

Back to top