Release your inner warrior

In deze workshop gaan we door middel van krachtige oefeningen op zoek naar jouw innerlijke warrior, je mannelijke energie. We zetten je in je kracht en je mag je mannelijke energie laten stromen. We maken gebruik van ademhalingsoefeningen, meditatie, animal flow, thai chi/qi gong, kracht oefeningen, yoga, oerkreten en we sluiten af met een gezamenlijke krachtige HAKA.

Je hoeft je niet langer in te houden en tijdens het grootste deel van de workshop mag je jezelf laten horen. Kortom deze workshop heeft alles om je even weer helemaal MAN te voelen.

Wie is Roelof van de Belt?

Al van jongs af aan help ik mensen met het bereiken van hun fysieke fitheidsdoelen door ze fysiek zwaar te laten trainen. Echter ben ik, een aantal jaar geleden, tot de conclusie gekomen dat (met name mannen) vaak te gespannen en gestresst zijn en dat ze hierdoor voornamelijk behoefte hebben aan lenigheid en ontspanning. Via de yoga heb ik een hele mooie combinatie gevonden tussen fysieke en mentale gezondheid welke ik graag wil overbrengen aan een grote groep deelnemers

06 -34231386
roelof@personallfit.nl
www.personallfit.nl
www.facebook.com/Personallyogazutphen

Back to top