Eros en Thanatos in het Mannenhart

Wie voluit wilt leven, zal eerst zijn schaduwkanten voluit moeten omarmen. En wie zijn schaduwkanten wilt omarmen, zal ook voluit in het leven moeten stappen. Blijf je er tussenin? Dan krijg je niks!

Deze workshop richt zich op het ontdekken van de oude wonden die mannen ervan weerhouden om hun levensenergie volledig te laten stromen. Vaak ervaren mannen wel dat hun levensenergie belemmerd is, maar snappen ze de dieperliggende oorzaken onvoldoende. Deze workshop onderzoekt, middels lichaamswerk en systemisch werk, de verbinding tussen onze schaduwkanten en onze levensenergie, met als doel bewustwording en het voluit leven zonder terughoudendheid

Wie is Robin Diekman?

Robin begeleidt mannen in thema’s zoals rouw, verlies, schuld en schaamte om tot wezenlijke transformatie en duurzame groei te komen. Zijn missie is om een veilige plek voor mannen te bieden waar ze in contact kunnen komen, zijn én blijven met hun gevoel. Vanuit de Werkplaats voor Groei en Transformatie begeleidt hij organisaties in transitietrajecten en faciliteert hij diverse mannengroepen in Utrecht e.o.

www.werkplaats.org

Back to top