The Art Of Being A Man (in transformation)

Deze workshop is er voor jou om ook straks thuis je persoonlijk leiderschap te kunnen pakken, om jeZELF te kunnen gidsen, om alles van dit Free Man Festival plek te geven, te verankeren en te kunnen integreren:
Jouw (nieuwe) leven roept je!

In deze workshop over persoonlijke transformatie werken we met (1) hoofd, hart en buik, met (2) bewust en onbewust, met (3) “toen-en-daar” en “hier-en-nu” en met (4) gezond en gewond.

Transformatie is een proces van vernieuwing dat vanzelf tot je komt (als de tijd rijp is). EN
Transformatie is een proces dat je ZELF zorgvuldig ter hand moet nemen (als de tijd rijp is)
Transformatie is een proces van JOUW eigen nieuwe antwoorden op deze nieuwe tijd.

We gaan praktisch en ervaringsgericht werken met het “WHEEL-of-TRANSFORMATION”, om bewuster te worden van jouw eigen proces van transformatie.

Wie is Rens Meijkamp?

Ik ben Rens Meijkamp (1967) en heb al een hele reis gemaakt: Van oorsprong ben ik een gepromoveerd ingenieur Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Na een loopbaan als consultant en als manager bij grote gemeentelijke organisaties/ systemen, heb ik mij verder gericht op het individuele ‘mensenwerk’.
Mijn nieuwsgierigheid, mijn leergierigheid en bereidheid tot onderzoek zijn een belangrijke bron en motor voor mij geweest.
Als ik al “iets” ben, dan ben ik een onderzoeker: Nieuwsgierig, gefascineerd door het leven, “life-as-an-inquiry”, ontdekking, grondig, de onderste steen boven. Het leven op aarde is een unieke gelegenheid om het leven zelf ook te ontdekken en ten volle te kunnen ervaren.
Na een grote persoonlijke crisis in 2012 (midlife), waarin ik ging scheiden en mijn vaste baan verloor, heb ik het roer omgegooid. Ik werd ondernemer van/in mijn eigen leven: Hoe kan ik weer voluit gaan leven en gaan doen waarvoor ik ben geboren?
Toen ik “Soul without Shame” van Byron Brown las, kreeg ik weer meer gevoel voor mijn eigen essentie en wat ik wil doen. Vanuit een langdurig en magisch leer- en ontwikkelingsproces ontstond mijn praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, traumatherapie en psychoseksuele begeleiding:

www.TheartofbeingaMAN.nl
www.TheartofbeingYOURSELF.nl (Samen met mijn (liefdes)partner Mariska van Veenen werken we met trauma, vanuit IOPT, de theorie en methodiek van Franz Ruppert.)

Back to top