Ademwerk – Breathe with Q

Tijdens deze workshop maak je in een veilige setting kennis met meerdere ademhalingstechnieken. We zetten de sfeer met een gezamenlijke Verbonden Ademhaling, waar ik ook uitleg geef over de werking van ademwerk en er ruimte is voor vragen.

In het tweede deel ga je met behulp van de ademhaling op reis in jezelf. Welk proces in jou mag weer in gang gezet worden? Welk smeulend vuur mag er weer oplaaien? Of welk stof mag er van jou afwaaien? In veilige setting wordt je uitgenodigd je over te geven aan wat er in jou leeft, mede begeleid door muziek die ik ter plekke kies in afstemming met de energie van de groep.

Wees welkom!

Wie is Querijn Huizer?

Ademwerk heeft mij altijd al gefascineerd. Het bewust overgeven aan één van de ritmes van ons lichaam en de kracht die zo’n overgave teweeg brengt blijft mij verrassen. Door middel van de Wim Hof methode, verschillende retraites met ademwerk en een tantra jaartraining bij Wilde Ziel heb ik heel wat van de helende werking van Ademwerk mogen zien en ervaren. Een moment om dit te combineren met mijn gave om voor groepen te staan en een veilige en warme setting te creëren leek slechts een kwestie van tijd. Dit moment kwam voor mij alsnog vrij onverwacht op Kamp Wildeman in 2022, waar ik opeens twee maal een groep mannen begeleidde met een workshop Breathwork. Dit voelde voor mij zo oprecht en krachtig dat ik besloot hiermee door te gaan.

Back to top