Daily Mantra

Een aantal jaar geleden ontstond idee om een kledinglabel te beginnen met positieve mantra’s op de kleding die het water in je lichaam voeden terwijl je ze draagt. De mantra’s worden gespiegeld zodat de tekst naar jou gericht is en bedoeld is voor jou in plaats van voor degene die naar je kleding kijkt. Op deze manier nodigen ze je uit om op zoek te gaan naar positieve veranderingen in jezelf, in plaats van daarbuiten.

Op het festival sta ik met hoodies, sweaters en t-shirts.
Mocht je nog meer nodig hebben dan hoor ik dat graag van je.

Wie is Pieter Schols?

Zoals voor veel creaties geldt, werd Daily Mantra geboren tijdens een crisisperiode. Mijn identiteitscrisis kwam toen de relatie met mijn ex-partner – met wie ik 2 kinderen heb – na 12,5 jaar eindigde. Ik had mijn ‘baantjes’ als minnaar en als gezinshoofd niet meer.

In de zoektocht naar ‘Wie ben ik zonder de ander?’ begon ik me te realiseren dat mijn emoties en mijn gedachten slechts stukjes informatie zijn die naar me toe komen en dat ik mag kiezen welke betekenis ik eraan geef. Welke betekenis ik ze ook geef, het wordt uiteindelijk waar. Het luisteren naar geleide meditaties en muziek met positieve mantra’s heeft mij geholpen bij dit inzicht. Ik begon mijn eigen beeld van mezelf te herprogrammeren.

Ik vond een boek genaamd “the Hidden Messages of Water” , geschreven door Dr. Emoto Masaro. Hij was een Japanse wetenschapper die veel onderzoek deed naar het effect van woorden, geluiden en beelden op water. Zijn resultaten verbaasden me. Water kan volgens hem informatie bevatten waaraan het wordt blootgesteld en weer doorgeven aan de omgeving waarmee het in contact komt.

http://www.dailymantra.nl

Back to top