Free talk: Meer vuur in de relatie met je partner

Een weekend lang met mannen optrekken is belangrijk, noodzakelijk zelfs. Maar hoe breng je die energie en dat vuur straks weer terug in je relatie? Hoe zorg je ervoor dat je straks thuis niet in dezelfde patronen en valkuilen stapt? De relatie met je partner is een zuivere spiegel. Jullie communicatie, jullie verbinding, jullie seksualiteit, dat zijn dingen die écht zeggen hoe het met jou is.

In deze levendige en interactieve lezing gaan we verkennen hoe mannelijke en vrouwelijke energie elkaar in de weg kunnen zitten en elkaar kunnen versterken. We kijken naar hoe je uit de concurrentie en het gedoe met je partner kunt blijven en hoe je het plezier, de ontspanning en de diepe verbinding kunt vergroten. En we maken het praktisch, dus je kunt er thuis meteen mee aan de slag.

Wie is Jeroen de Jong?

Naast het mannenwerk vanuit De Praktijkvader, verzorgt Jeroen de Jong samen met zijn vrouw Wendy van Dam sinds 2015 relatietrainingen onder de naam Liever de Liefde! Het uitgangspunt van dat werk is dat je het geluk niet bij elkaar zoekt, maar met elkaar. En de liefdesrelatie de plek waar je wordt uitgedaagd om helemaal aanwezig te zijn. In jullie gesprekken, in het ouderschap, in de seksualiteit, overal. In alles wat Jeroen en Wendy aanbieden – trainingen, online cursussen, kaartensets – staat de combinatie van diepgang en lichtheid centraal. We gaan diep én er mag ook zeker gelachen worden.

www.lieverdeliefde.nl

Back to top