Cacao Ceremonie

Een Cacao Ceremonie als krachtige retreat voor Hart en Ziel

Tijdens deze Cacao Ceremonie stap je in een hart-openend, verbindend en veilig veld, zodat jij volledig met je aandacht kunt zijn bij dat wat in het moment aan de oppervlakte ligt. Door afwisselend te werken met voelen, ervaren en daar expressie aan te geven, kunnen persoonlijke vraagstukken in beweging komen en hun natuurlijke beloop vinden.

Ik zal pure gewijde cacao uit Guatamala/Peru schenken. Samen met dit plantmedicijn zal er muziek klinken, gedanst kunnen worden, meditatieve momenten zijn in afstemming met wat zich aandient. In broederschap zullen we onze ervaringen delen.

Eet voorafgaand licht voedsel en draag makkelijk zittende kleding. Kussentje mee

Wie is Marcel Verheugd?

Marcel is naast zijn roeping in de muziek, de akoestische gitaar, dans ook geroepen door de pure cacao. Deze hart-openende helende plant geeft hem nog meer verdieping in de sensitiviteit waar zijn hart zo ligt. In rituele sfeer en met krachtige intenties zal hij zijn ervaringen en kennis naar innerlijke vrijheid graag delen. Een pad van steeds meer moeiteloos meesterschap naar vreugdevolle extase. In Free Man broederschap.

www.marcelverheugd.nl
www.hofvanmoederaarde.nl

Back to top