Mantra’s zingen

Muziek schept verbinding, met onszelf, de omgeving en anderen. We bewegen voorbij onze aardse persoonlijkheid en onze status.

Het is de minst tastbare vorm van kunst. Klank is trilling en deze raakt ons op de meest uiteenlopende plekken in ons gevoelsleven. Het is een vorm van magie welke zowel in complexe als ook minimalistische vorm krachtige reacties in de menselijke beleving teweeg brengt. Muziek heeft de vaardigheid ons sterk te beïnvloeden en onze intenties, gevoelens te transporteren en te transformeren. Als geluid met liefdevolle intenties wordt gebracht is het een subtiel maar krachtig medicijn voor alles wat leeft.  Nada Brama – De wereld is klank.

Wie is Elias Hering?

Elias is onder andere muzikant en en ceremonie host. Hij brengt de wereld van de muziek dichter bij ons: van traditionele medicijnliederen uit Zuid-Amerika, over volksmantra’s uit de uithoeken van de wereld, tot nieuwe creaties en uit zijn eigen repertoire.

In zijn optredens nodigt hij je uit om diep naar binnen te duiken en je comfortabel te centreren. Luister en doe mee! Speel met vrije expressie en herverbind je met jezelf en elkaar!

www.facebook.com/elias.widukind

 

Back to top