Lútzen Bouwe Schroor – Heel je vaderwond

Herken je dat? Een vader die geen tijd voor je had. Een vader die zijn emoties niet liet zien. Die andere dingen aan zijn hoofd had en dus afwezig was.

Verken en verdiep jouw relatie met je vader en hoe deze in verhouding staat met jouw daadkracht. Want je vader geeft je daadkracht door. Maar dat kan alleen als je op de plek van ‘zoon’ staat.

Deze workshop brengt je in contact met het gebrokene in jou en nodigt dat uit tot heling. Deze workshop is voor alle mannen met moed en een open hart. Voor mannen die bereid zijn om als innerlijke krijger de confrontatie aan te gaan en durven af te dalen naar hun eigen unieke plek.

Wie is Lútzen Bouwe Schroor?

Mijn naam is Lútzen en ik draag mijn Friese naam met trots.

Met mijn bedrijf, Innerlijkekrijger.nl breng ik jonge mannen bij elkaar door middel van 1-op-1 coaching en weekenden. Hier werken we aan zelfkennis, zelfreflectie en verantwoordelijkheid nemen over emoties, gedachten en gedragspatronen. Om zo een fysiek, mentaal en emotioneel en spiritueel krachtigere man te worden.

Dankzij mijn belemmerende overtuiging dat ik niet goed genoeg ben, startte ik de zoektocht naar authentieke verbinding met mezelf. Want die verbinding had ik in mijn jeugd opgegeven. Deze pijn is nu mijn kracht en drijfveer voor wat ik nu doe. In mijn events werken we met de uitdagingen en krachten die elke man heeft.

www.innerlijkekrijger.nl

Back to top