Kundalini yoga

Kundalini yoga wordt ook wel de ‘yoga van het bewustzijn’ genoemd. De houdingen die je uitvoert tijdens een les Kundalini yoga zijn niet ingewikkeld en worden gecombineerd met ademhalingstechnieken. Je chakra’s worden geopend en de Kundalini-energie of oer-energie die in je lichaam ligt opgeslagen komt weer vrij.

Na afloop van de les zul je de vrijgekomen energie nog lang door je lichaam voelen stromen. Kundalini yoga maakt je niet alleen energieker en bewuster op korte termijn, op de langere termijn kan deze yogavorm je helpen groeien als mens, en je handvaten geven om stabieler en bewuster in het leven te staan.

Meenemen: yogamatje en dekentje (enkele zijn beschikbaar voor degenen die deze niet hebben).

Wie is Karsten Bijleveld?

Mijn naam is Karsten Bijleveld en Kundalini Yoga heeft mij enorm geholpen op mijn pad van bewustwording en zelfontwikkeling. Ik heb mij verbonden met de stichting Mannenhart omdat ik zelf gemerkt heb hoe goed het voor mij is om soms activiteiten te doen met alleen mannen en me te verbinden met de mannen-energie. Ik bied mijn yogalessen graag aan bij Free Man omdat ik graag een bijdrage lever aan het pad van andere mannen.

Back to top