wat hebben jouw dromen je te vertellen?

Dromen geven uitdrukking aan je ziel. Dat waar je overdag aan voorbij gaat, verschijnt ‘s nachts in de vorm van dromen. Ze spreken rechtstreeks tot je intuïtie en laten vaak met grote kracht zien wat wezenlijk is voor jou.

Welke boodschappen zijn er verborgen in jouw dromen? Welke stappen wil jij zetten op weg naar een geopend en verbonden mannenhart en naar je eigen koningschap?
In deze workshop gaan we ervaringsgericht aan de slag met persoonlijke en archetypische dromen, met dromen die je al lang bij je draagt en met dromen die je hebt tijdens het festival.

Wie is Kai von Rosenberg?

Ik ben geboren in Berlijn en ben naar Nederland gekomen om muziek te studeren. Na vijfentwintig jaar werkzaam te zijn geweest als musicus heb ik mijn plek gevonden als begeleider van mensen met vragen over leven en werk. Dat doe ik ervaringsgericht door middel van o.a. lichaamswerk, systemisch werk, mindfulness, muziek en: met dromen. Sinds ik ontdekt heb hoe belangrijk het voor mij is om bij mannen thuis te (durven) komen, wil ik daarin ook van betekenis kunnen zijn voor andere mannen. Ik kijk ernaar uit om samen aan het dromenwerk te gaan!

www.kaivonrosenberg.com

Back to top