Hartkrijger: Wildeman Krachtdans met Seksuele Kung Fu

Je zal kunnen proeven van de kracht en betekenis van ‘De Wildeman Krachtdans’.  Samen Wildeman-krachtdansen met je broeders geeft je een tribe-gevoel en een boost van energie. Op die vrijgekomen energie gaan we de seksuele kung fu (= vallei of transformatieseksualteit) toepassen, met de hulp van de schelp. Ervoor wordt uitgelegd wat transformatieseksualiteit juist is.
De Wildeman Krachtdans eindigt met ‘ik ben vrij’, ideaal voor een ‘Free Man’.

Mijn Maori-teachers Ojasvin & Waimaania hebben me aangeraden om te werken met een eigen Krachtdans, geïnspireerd op de Haka en verbonden met onze eigen Westerse roots. Geïnspireerd op het Westers sprookje ‘De Wildeman’ is in 2018 de Wildeman Krachtdans ontstaan.
Nederlandse Sifu Reinoud Eleveld heeft me geïnitieerd in de seksuele kung fu, waarbij je de ongelooflijke kracht van seksuele energie transformeert tot ‘medicijn’.

Wie is Jeroen Claesen?

Jeroen brengt je uit je hoofd in je lichaam. Hij werkt graag met groepen en gelooft in de kracht van de groep.

Sinds 2007 heeft hij zich verdiept in de Maori-cultuur en de Haka. Hij is de Hoeder van de Wildeman Krachtdans. Jeroen begeleidt al jaren Mannencirkels, Manneninitiatieweekends en is van bij de aanvang lid van Mannenhart.
Sinds 2010 werkt hij met schelpen. Inmiddels geeft hij als Schelpensjamaan de opleiding ‘initiatie tot Schelpenhoeder’.
In 2021 kwam hij in aanraking met Seksuele Kung Fu, via Tao-trainer Reinoud Eleveld. Sinds 2022 is hij Vallei-coach. Dit jaar verdiept hij zich in de Tao.

In België runt hij samen met zijn Nederlandse vrouw het centrum Vleugelhoorn.

www.mannenhart.nu/wk
www.vleugelhoorn.be

Back to top