Qi Gong: Terug in het Zadel

Een FreeMan is Innerlijk Vrij. Authentiek in expressie. Zelfstandig. Verbonden. Creatief. Van kwetsbaar tot krachtig. Een man die zijn Hart laat leiden en zijn hoofd laat dienen. Integer en vermogend om zowel te dienen als leiden. …Wow, dat is niet niks!

In de realiteit ervaren we ook (geregeld) stagnatie, gemis van verbinding, vluchtgedrag, frustratie en zelfs wel depressie. Afgeslotenheid en strijd met onszelf en omgeving. Afgescheiden van diepere (kwetsbare) gevoelens.
In deze workshop gaan we ontdekken wat de bedding van jouw lijf je kan brengen. Wat jouw lijf je vertelt, hoe je je verhoudt tot je binnenwereld en de verbinding met je omgeving.

Ook zullen we een specifieke Serie Qi Gong (Tai Chi, of Chinese Yoga) gaan doen, waarmee je weer terug in het Zadel komt van jouw prachtige krachtige lijf.
Je bent meer dan je gedachten, je bent meer dan je emoties. Deze workshop brengt je dieper in je lijf, dieper in jouw natuurlijke draagkracht en aanwezigheid. FreeMan!!

Wie is Jelle Schipper?

Als jongetje heb ik snel geleerd dat ik me beter kleiner kon maken, want het was niet wenselijk (of zelfs bedreigend) dat ik andermans ruimte innam. Gevolgd in jarenlange verslaving, periodes van depressie en mijn aandacht meer naar buiten, bij de ander en wat er verwacht werd. Diep ongelukkig. Wat is mijn plek? Wie ben ik? Wat staat er nog tussen dit contact? Wat vraagt dit van mij? Dit waren geen vragen om te beantwoorden met mijn hoofd. Ik was het contact met lijf kwijt. De plek waar Ik Ben.
Inmiddels heb ik een eigen praktijk (www.heartcentered.nl) waar ik mensen begeleid in het verwerken van trauma middels Lichaamswerk, EMDR, Systemisch werk en Ervaringsdeskundigheid. Daarnaast ben ik muzikant en begeleid ik Zangcirkels waar we Mantra’s en Medicijnliederen zingen.

http://www.leefjelichaam.nl
http://heartcentered.nl/

Back to top