Het onbevangen kinD

Diep van binnen leeft er in jou een kwetsbare en krachtige waarheid. Een natuurlijke beweging. Een expressie. Het leven die leeft.

Als kind is deze natuurlijke beweging veelal niet volledig ontmoet, gesteund en erkend. Auw. Als kind zijn we gaan aanpassen en vervormen om onszelf wel geaccepteerd te voelen. Overtuigingen als niet goed genoeg zijn, te gevoelig, te sterk etc zorgen op latere leeftijd voor o.a. depressie, verslaving, vermijden, onvervullend werk, relatieproblemen. Deze primaire bewegingen afmaken is essentieel om te transformeren naar meer vrijheid, authenticiteit, vervulling en verbinding.

Kom bewegen met de delen in jou die nog ontmoet willen worden. In een stevige en veilige bedding van Broeders. Welkom.

Wie is Jelle Schipper?

Opgroeiend als gevoelig kind met een narcistische moeder, (emotioneel) afwezige vader en borderline stiefmoeder, ben ik mijn leven lang in onderzoek geweest naar mijn authentieke zelf. Middels het bestuderen van de mens via alternatieve en reguliere studies, als het deelnemen aan verschillende therapievormen, is het mijn diepe missie om mannen te steunen in deze processen. Door deze onderdrukte delen in ons weer hun authentieke plek te geven, kunnen we in mijn optiek onszelf, de wereld en maatschappij helen. Dat is toch gaaf!

www.heartcentered.nl

Back to top