Aanwezig blijven in je relatie

Zij (of hij) staat voor jou. Raast met haar woorden over je heen. Feilloos weet zij je pijnknop te vinden. Vervolgens stormt het ook in jou.

Op dit punt blijven mannen vaak niet staan. Wij smeren ‘m, letterlijk of emotioneel. Voelen en incasseren is niet zo ons ding. Daarom geven we bijvoorbeeld snel toe. Op de rug met de pootjes omhoog! Of, we gaan sussen. Verlangens? Die uiten we niet, bang als we zijn dat zij ons afwijst. Mannen die wel blijven staan zeggen weinig. Hooguit een ‘dat is toch logisch’? Tja, zo creëer je pas echt een relletje.

Herken je dit? In deze workshop ontdek jij hoe je communiceert met een partner en vooral hoe jij jezelf kan blijven.

Wie is Jaap Herforth?

Ik deed er jaren over om te snappen wat man-zijn voor mij betekent. Na een crash in 2012 stapte ik in de wereld van het mannenwerk. Eerst als deelnemer en later als begeleider van mannentrainingen. Ook geef ik nu wandelcoaching en publiceer ik regelmatig over man-zijn. Naast mijn bedrijf geef ik in een grote organisatie leiding aan 35 mannen. Deze rol houdt mij lekker met twee poten in de klei. Uiteraard heb ik opleidingen gedaan, zoals coaching, tantra, leiderschap en vertrouwenspersoon.
Ik ben gescheiden en sinds 9 jaar blij met Karin. In de relatie met haar word ik op allerlei manieren uitgedaagd om te blijven staan.

www.yourmovecoaching.nl
06-39627040

Back to top