Integratie-massages

Mijn sessies kenmerken zich door een warme, ontspannen ontmoeting waarin ik graag snel naar de kern ga: waar ben je en wat dient zich aan, waar wil je zijn of wat wil je ontwikkelen, en wat denk je zelf nodig te hebben om te rusten in Zijn. Daarmee richten mijn massages zich steeds op jouw persoonlijke situatie. Jouw inbreng, mijn ervaring met westerse en oosterse technieken en intuïtie doen de rest. Mensen komen altijd (ver)lichter naar buiten.

Erwin Lindeijer

Erwin heeft zich naast zijn studie en werknemerschap verdiept in onder andere massagetechnieken, emotioneel en Reichiaans lichaamswerk, karakterstructuren, mannenwerk en Zijnsoriëntatie. Inmiddels is hij, naast zijn werk voor de gemeente Almere, shiatsu masseur en – therapeut (opgeleid bij Qing Bai) met Medische Basis Kennis diploma via Zenshiatsu en heeft aanvullend twee jaar lichaamsgerichte psychotherapie gevolgd voor meer therapeutische inzichten en vaardigheden. Hij heeft ook een 2-jaars tantratraining gedaan, waardoor hij uit de valkuil van seksuele (tegen)overdracht kan blijven bij dit voor sommigen intiem werk.

Erwin begeleidt met Jordis Jakubczick ook Somatic Dance events, zie Facebook.

Erwin omschrijft zichzelf als nuchter en helder, met een sterk inlevingsvermogen, psychologisch inzicht en een zekere balans in mannelijke en vrouwelijke eigenschappen. Liefde voor mensen is zijn drijfveer en respectvolle aanraking is zijn tweede natuur.

www.lijfsupport.com

Back to top