Geboorte

Ik geef een workshop over geboorte op het Freeman festival.
De geboorte is een overgang. Je gaat van een watermilieu naar een aarde wereld. De Longen moeten zich nog ontvouwen. Je ziet de eerste keer je ouders en ook de wereld om je heen.{oogcontact en huidcontact vlak na de geboorte is essentieel}

In DE baarmoeder is er nog een tijdloze wereld die sterk verbonden is met een andere wereld. Je verlaat die wereld om verder te leven in een wereld die over het algemeen geen verbinding heeft met de spirituele wereld. De wereld die meetbaar en maakbaar is.
Toch heb ik je kozen om hier te komen. Want je wil hier iets van jezelf laten zien. Je mag je manifesteren, je mag je levenspad op deze aarde gaan bewandelen.
Geboorte stijl zegt heel veel over de manier hoe je in deze wereld staat . De geboorte opnieuw doen is een mooie manier om een gevoel te krijgen waar patronen ontstaan zijn. Bijvoorbeeld; het kan zijn dat op het moment van de geboorte de stress te hoog was, zelfs zodanig dat je ontkoppelt raakte. Deze workshop helpt je deze reis bewust te ervaren en wat dat kan betekenen voor je verdere leven en wat voor betekenis het kan hebben voor jouw oude patronen. Mogen die veranderen?

Wie is Ron Borsboom?

Mijn passie is werken met voor-geboortelijke leven. Inmiddels al weer 18 jaar.

Ik voel me gesteund in de uitspraak  van Rudolf Steiner waarbij hij zegt: “Degene die interesse heeft in het voor-geboortelijke leven, heeft interesse in de hele mens”.

Ik werk met de echo’s van het voor-geboortelijke leven en laat je ervaren wat voor effect deze hebben in het heden.

0641831964
rwwm.borsboom@gmail.com
www.babytherapie.nl

Back to top