Lingam ritueel

In mijn roman “Het meisje dat aan de oever verscheen” ondergaat het hoofdpersonage Kama het Lingam ritueel bij de erotische tempels van Khajuraho.

Dit is geen fictief ritueel maar een écht ritueel dat ook nu nog jaarlijks daar gedaan en gevierd worden.

Bedoeling is om je Lingam te heiligen. Hem te vergeven voor de pijn die hij anderen aandeed en te helen voor de pijn die hij onderging. Het vernieuwt de relatie met je eigen Lingam om hem voortaan met trots en liefde te dragen en te gebruiken. Als een groots geschenk waarmee je ook het goddelijke in je partner kunt helpen doen ontwaken.

Voor dit ritueel is een stenen lingam nodig (bij voorkeur van 10 tot 15 cm). Wil je deze workshop volgen? Neem dan je eigen lignam mee of koop deze op Free Man.

Wie is Geert Kimpen?

Geert Kimpen (1965) is schrijver en debuteerde in 2006 zeer succesvol met De Kabbalist, waarmee hij direct ook internationaal succes oogstte. Daarna volgden De geheime Newton, Rachel, of het mysterie van de liefde en De Prins van Filettino die vaak herdrukt werden. In samenwerking met Happinez verschenen drie succesvolle non-fictie titels: Stap voor stap van wens naar werkelijkheid, Maak goud van je leven en De Magie van de Liefde.
Het meisje dat aan de oever verscheen is Kimpens nieuwe roman.

www.geertkimpen.com

Back to top