Het helen van je moederwond

In mannenwerk leren we onze vrijheid van onze moeder terug te pakken en onze eigen ruimte in te nemen. Hierdoor kunnen we de beweging (af)maken naar onze vader toe. Dit is één kant van de medaille van het helen van je moederwond. De andere kant heeft te maken met het helen van de verbinding die je hebt met je (innerlijke) moeder en daar gaat deze workshop over.
Als je jezelf afvraagt wat ultieme vrijheid is dan is mijn antwoord op die vraag – vrijheid in verbinding. Dit is ware liefde en het zit in je hart. Maar ervaar jij echt vrijheid in verbinding met je moeder of zit er nog steeds oude pijn diep in jouw systeem, in jouw hart? Pijn die je hebt weggestopt of gerationaliseerd? De pijn van niet gezien en geliefd worden door jouw moeder of misschien ben jij een ‘mummy’s boy’ en heeft zij jou (deels) geclaimd?
Zo ja, ga je van een diep stuk kwetsbaarheid in jezelf af wat allerlei beperkende gevolgen heeft op het gebied van zelf-liefde, relaties, geluk en ook het realiseren van je missie. De wereld heeft mannen nodig die dit stuk kwetsbaarheid en onveiligheid toe eigenen, lief hebben en helen. Ik heet jullie mannen WELKOM in deze workshop!

www.modernehypnotherapie.nl/workshops/helen-van-de-moederwond-voor-mannen

Wie is Justin Cooper?

Mijn zielsmissie is het helen van de moeder- en vaderwond. Daar geef ik al enkele jaren workshops in voor mannen, vrouwen en ook gemengd.

Verder heb ik al 20 jaar een praktijk voor zowel persoonlijke begeleiding als relatietherapie en ben ik verbonden aan de Academie voor Psychodynamica waar ik diverse lessen verzorg voor zowel therapeuten als opstellers in opleiding. Ik voel me enorm gedragen door onze prachtige Moeder aarde, de elementen, spirits en voorouders.

06-12560631
justin@modernehypnotherapie.nl
www.modernehypnotherapie.nl

Back to top