Glasloop voor mannen

Voor je ligt een pad van gebroken flessen, een dikke laag vlijmscherp glas. Op blote voeten bewandel je dit pad, jouw pad als een meditatie. Het is een oefening in bewustzijn richten en je aandacht brengen daar waar het nodig is.
Tijdens een glasloop is er even geen aandacht voor het ego, enkel de focus die vereist is om jouw pad te bewandelen op je eigen tempo.
Krachtig vanuit je centrum sta je volledig in het hier en nu. Op het scherpst van de snede kun je vertrouwen op de wijsheid van je lichaam. Je bent volledig aanwezig en gefocust, de rest verstild.
De glasloop is een krachtig middel in ruimte te geven aan verlangen, angsten doorbreken, patronen herkennen en transformeren, ongelimiteerde kracht ervaren, oud trauma doorvoelen en helen. Dit alles gebeurt vanuit vertraging.
Onder begeleiding van Jérôme Stegeman (Nidhan Devta Singh) ervaar je de kracht van je innerlijke bron door focus, toewijding en overgave. Dit in een veilige bedding gedragen door je broeders.

Wie is Jérôme Stegeman?

Jérôme is een echte duizendpoot.
Zijn spirituele pad begon met mindfullness en meditatie. In zijn praktijk werkt hij als energetisch therapeut/coach, uitgebreid met Reiki, Bach-bloesemtherapie en mediumschap. Daarnaast geeft hij Kundalini Yoga lessen.

Jérôme combineert tegenwoordig al weer een aantal jaar alle opgedane kennis en ervaring in het mannenwerk en groepsworkshops. Inmiddels heeft hij met passie al honderden deelnemers behalve over het glas ook over vuur veilig begeleid en hiermee hun leven blijvend getransformeerd. Vuur- en glaslopen brengt verbinding en verbinding vanuit het hart is wat Jérôme uit wil dragen.

Sat nam,
Jérôme Stegeman
(Nidhan Devta Singh)
+31643418653

Back to top