De Koning in iedere man

De koning is verbonden met hart, het 4e chakra, volwassenheid en liefde. Om als koning te leven is het nodig om te onderzoeken hoe andere archetypes in jouw toegankelijk zijn. Als die ten dienste staan van jouw innerlijke koning, kun je vanuit balans en heelheid leven.

Na deze workshop heb je ervaren hoe het is om verantwoordelijkheid te dragen voor je (innerlijke) koninkrijk. Welke stappen je kan zetten om van afgescheidenheid naar liefde te komen. En je weet wat jij de wereld als koning te bieden hebt.

We zullen veel systemische werkvormen gebruiken.

Wie is Flowhis Verkerk?

Ik ben Flowhis Verkerk (39), ik ben voornamelijk communicatie- en leiderschapstrainer voor organisaties (profit en non-profit). En ik ben sinds een aantal jaar actief in het mannenwerk. Ik werk met lichtheid en directheid toe naar een nieuwe ervaring die de oude pijn kan helen. Want wat je heelt, geef je niet door.

Ik heb zelf een 5-jarig intensief persoonlijk ontwikkeltraject gelopen in een mannengroep. In 2021 heb ik deze workshop “Deze Koning in Iedere man” op Kamp Wildeman gevolg en ik werd enorm geraakt door de manier van systemisch werken met de archetypes. Ik vind het werken met de archetypes oneindig inspirerend. Zij vormen een prachtige toegangspoort naar nieuwe overtuigingen, nieuwe ervaringen en nieuw gedrag. Deze workshop is een kennismaking met de training “Mannen voor de Wereld” van Mannenhart.

www.mannenhart.nl/mvdw

Back to top