Oefeningen voor de krijger van de stem

Spreken wanneer je wat te zeggen hebt en zwijgen vanuit je basis. Wat heeft jouw innerlijke krijger te melden en van waaruit spreekt hij? Hoe stimuleer je jouw vermogen om hem te laten klinken?

Praktische oefeningen voor stem, adem en presentatie hebben een weldadige werking op je lichaam, je persoonlijkheid en eveneens op je uitstraling. Dat hebben talloze studies aangetoond.

Als ervaren vocale performer, coach en regisseur helpt Eric je met het vrijmaken van de ruimte van jouw stem en jouw innerlijke krijger. Daarbij werken zorgvuldig uitgekozen mantra’s uit diverse culturen als klankformules en instrumenten van de geest van de krijger.

 

Wie is Eric van Grootel?

Sinds zijn zangopleiding aan het conservatorium werkt Eric al tientallen jaren vol enthousiasme als docent zang, spraak, presentatie en toegepast bewustzijn, met individuele leerlingen en groepen managers, theatergezelschappen en zangkoren, amateurs en profs, in diverse landen.

Hij is op zoek naar jouw eigenheid en charisma, naar jouw manier van uitdrukken, door middel van een gedegen training van praktische vaardigheden, vanuit een holistische mensbeeld.

Tevens werkt hij als regisseur en koordirigent. En hij verzorgt optredens als zanger-acteur van theatrale liederenprogramma’s en met geïmproviseerde muziek, ook in de natuur en tijdens helingsconcerten.

www.ericvangrootel.nl

Back to top