De Koning in iedere man

Hoe het is om in het archetype van de koning te staan?

De koning is verbonden met hart, het 4e chakra, volwassenheid. De koning gaat over het grotere geheel overzien. Je gaat ervaren hoe het is om volle verantwoordelijkheid te dragen voor je (innerlijke) koninkrijk. Welke stappen je kan zetten om van afgescheidenheid naar liefde te komen. En snap je waarom de wereld jou als koning nodig heeft en wat je daarin kan doen. Het voelt héél krachtig in de schoenen van je eigen koningschap te staan…

Na deze workshop heb je ervaren hoe het is om volle verantwoordelijkheid te dragen voor je (innerlijke) koninkrijk. Welke stappen je kan zetten om van afgescheidenheid naar liefde te komen. En snap je waarom de wereld jou als koning nodig heeft en wat je daarin kan doen.

We zullen veel systemisch werken. Alle archetypes liggen als vloeranker in een cirkel op de grond en we zullen al lopend en bewegend  de krachten en kwaliteiten van de verschillende archetypes kunnen ervaren.

Wie is Flowhis Verkerk?

Ik ben Flowhis Verkerk (38), ik ben voornamelijk communicatie- en leiderschapstrainer voor organisaties (profit en non-profit). En ik ben sinds een aantal jaar actief in het mannenwerk. Ik heb zelf een 5-jarig intensief persoonlijk ontwikkeltraject gelopen in een mannengroep. Ik werk met humor en directheid toe naar een nieuwe ervaring die de oude pijn kan helen.
In 2021 heb ik deze workshop op Kamp Wildeman gevolg en ik werd enorm geraakt door de manier van systemisch werken via de archetypes. Deze workshop is een kennismaking voor de training “Mannen voor de Wereld” van Mannenhart en ik vind het werken met de archetypes oneindig inspirerend.

www.mannenhart.nu/mvdw

Wie is Hendrik Kalsbeek?

Ik ben getrouwd, vader van 2 kinderen, grootvader van 4 kleinkinderen en woon met mijn vrouw in Huissen. Het eerste deel van mijn werkzame leven heb ik gewerkt binnen het speciaal onderwijs en de jeugdhulpverlening. Later werkte ik als zelfstandig ondernemer in de rol van coach en trainer op het gebied van persoonlijke groei. Sinds mijn pensioen geniet ik van de vrijheid dat ik mijn vaardigheden in dienstbaarheid aan het grotere geheel kan inzetten. Ik heb ervaren hoe lastig het is om zonder aanwezige mannen op te groeien en voelde mij als vader te kort schieten naar mijn kinderen. Mannenwerk was daarin voor mij een helende weg.

Back to top