Van overleven naar leven, leef als een Koning!

Als man zijn we heel goed in staat om ons te verdoven en te vluchten in verslavingen. Waardoor we onbewust leven en onze levensenergie stokt.

Tijdens deze verkorte versie van een driedaagse workshop onderzoek jij hoe je dit doet,  herken je je onbewuste keuzes en leer je deze bewust te maken. En transformeer je je energie van “Overleven” naar “Het leven vol nemen als een koning”.

Wil je stappen zetten en praktisch hulpmiddelen aangereikt krijgen om bewuster te leven? Dan is deze workshop voor jou!
Als deelnemer of als kijker ben je welkom!

 

Wie is Christiaan Pothoven?

In maart 2012 liep ik vast. Te lang had ik mijzelf voorgehouden dat het goed met mij ging. Oude pijn, leegte en verdriet wilde ik niet voelen. Doorgaan was het motto. En ik verdoofde mijzelf op allerlei manieren om het verdriet en de leegte niet te voelen. Ik ben toen aan de slag gegaan want het werd hoog tijd om mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen over mijn leven en daden. Ik ben van onbewust leven en onbewust zijn van mijn patronen en de manier waarop ik mijn gevoelens niet toeliet gegaan naar een ander leven. Naar bewust leven en naar het kunnen voelen en toelaten van verdriet, eenzaamheid en leegte zonder er meer in te verdwijnen of het weg te drukken.

Inmiddels begeleid ik mannen via coaching en workshops op hun pad om van Overleven naar Leven te komen. Interesse?

www.mannenoppad.nl

Back to top