Free Talk: De roep van de Wildeman

Het archetype van de wildeman roept je op om op avontuur te gaan. Niet naar exotische oorden in de buitenwereld, maar naar onbekende plekken in je binnenwereld. In de symbooltaal van het verhaal van De Wildeman wordt dit samengevat als “het woud in gaan, de poel leeg scheppen en terugkeren met de wildeman”. Hierbij staat het archetype van de wildeman symbool voor delen van ons zelf die we onbewust onderdrukt hebben en/of tot nu toe nog niet nodig hebben gehad. In deze interactieve lezing maak je kennis met Het Pad van de Wildeman en gebruiken we (mini)opstellingen om een reis door ons persoonlijke en collectieve onbewuste te maken.

De Roep van de Wildeman

Wie is Arjan Verschuur?

Ik heb ruim 25 jaar ervaring als trainer, procesbegeleider en projectmanager, ben momenteel vooral werkzaam als Soul Voice® Practitioner en begeleider van familieopstellingen en heb o.a. het Wildeman Festival geïnitieerd. Vanaf het moment dat ik dit festival zijn naam gaf, heb ik me zowel in het verhaal als het archetype van de wildeman verdiept. De inzichten die dat heeft opgeleverd, vormen de basis voor het boek en de training Het Pad van de Wildeman.

Geef desgewenst aan via welk telefoonnummer en welk e-mail adres we je na afloop van het festival kunnen bereiken voor meer informatie over de training Het Pad van de Wildeman.

www.arjanverschuur.nl
www.mannenhart.nl/pvdw

Back to top