Het Seksgesprek

Seks is heerlijk. Seks is de bron van levensenergie. Toch is seks beladen met schaamte, angst en ongemak. Een inhoudelijk gesprek over seks hebben we bijna nooit. Terwijl een gesprek over seks enorm verhelderend en bevrijdend kan zijn. Zeker als dat gesprek níet met je eigen partner is, maar met één of meerdere mannen. Dat is spannend maar lucht ook enorm op. Durf jij het gesprek aan? Wil jij ervaren hoe dat is?

In deze workshop gaan we in gesprek. Zonder oordeel praten we over onderwerpen die jou bezighouden. Bijvoorbeeld verlangens of fantasieën, schaamte, porno en prestatiedruk. We maken ruimte voor thema’s die jij belangrijk vindt.

Wie is Æbele Kluwer?

Ik onderzoek ik al bijna 15 jaar het terrein van manlijkheid en seksualiteit. De afgelopen jaren heb ik talrijke trainingen gevolgd over mannelijkheid, leiderschap, tantra, kink, sex skills, en shibari. Het heeft mijn leven en de relatie met mijn vrouw enorm verrijkt. Ik deel mijn kennis en ervaring graag met anderen. 

In het dagelijks leven geef ik sessies en workshops Japanse bondage (shibari). Ik ben getrouwd en (bonus) vader van drie zonen en een dochter.

www.aebelekluwer.nl

Back to top