Het Seksgesprek

Seks is de bron van levensenergie. Seks is heerlijk. Toch is seks beladen met schaamte, angst en ongemak. Een inhoudelijk gesprek over seks hebben we bijna nooit. Terwijl een gesprek over seks enorm verhelderend en bevrijdend kan zijn. Zeker als dat gesprek níet met je eigen partner is, maar met één of meerdere mannen. Durf jij het gesprek aan? Wil jij ervaren hoe dat is?
In deze workshop gaan we in gesprek. Zonder oordeel praten we over onderwerpen die veel mannen bezighouden, zoals verlangen, schaamte, porno en prestatiedruk. We maken ook ruimte voor thema’s die jij belangrijk vindt.

Wie is Æbele Kluwer?

Ik onderzoek al ruim 10 jaar het terrein van manlijkheid en seksualiteit. Eerst vooral voor mijzelf. Tegenwoordig coach ik ook andere mannen op dit vlak. De afgelopen jaren heb ik talrijke trainingen gevolgd over mannelijkheid, leiderschap, tantra, kink, sex skills, en shibari.
Naast mijn coachingswerk geef ik sessies en workshops Japanse bondage (shibari). Ik ben getrouwd en (bonus) vader van drie zonen en een dochter.

www.mannenhart.nu/hsg
www.aebelekluwer.nl

Back to top