mannenhart elemententeam

Het Mannenhart elementen-team begeleidt de zweethut ceremonies en is mede-hoeder van de bezinningsplek.

Bart van der Geest

Vuurman

Ring van Vuur! (Finding Nemo) omschrijft het voor mij. Water en Vuur. Opgegroeid bij het water, heerlijk welke vormen dit aan kan nemen. Spelen met vuur, uitdagend, warm en soms venijnig. Deze elementen samen in het donker in een oeroude ceremonie, altijd weer een verrassing wat er dan ontstaat. Durf jij dan te zijn met wat er zich dan aandient? Bart, 48 jaar, 10 jaar LAT-tend, vader van drie met een bonuszoon. Dienend en dankbaar bij het vuur!

Ron Maas

Dichter bij het ❤️, hoeder van de ruimte. Aanwezig in dienstbaarheid met een eigen geluid. Open voor ieder zijn blik op het leven waarin we allemaal ons eigen pad lopen.
Intuïtief in handelen met een dosis ervaring in het maken van vuur en als watergieter.
Vader van 2 volwassenen dochters. Samen met mijn vrouw en zijn vader nu een prachtige jongen van 10 in mijn leven.

Voel je welkom, zoals jij bent…dan gaan we samen zijn.

Erik Roesink

Watergieter

Ik zou mezelf beschrijven als Open, eerlijk, gevoelig en direct. Het leven is voor mij een leerschool. Ik heb het grote voorrecht al zo’n 18 jaar me diep verbonden te voelen met ceremonies. Ik neem je dit weekend graag mee op reis in jezelf, die ik mag verzorgen voor al jullie mooie mannen. We gaan op reis in onszelf om dat te ontmoeten wat gezien wil worden, wat ervaren wil worden in meerdere rondes. De aandacht en adem die jij aan jezelf geeft zorgen voor verdieping en verademing. Voel je welkom, ik ontmoet jullie graag.

www.innerchanges.nl

Erik Bakker

Vuurman

Mijn naam is Erik en ik ben al ruim 15 jaar onderweg met innerlijk kind, energetisch, systemisch en mannenwerk. Met mijn ervaring zit ik meestal in de ondersteunende en coachende rol. Daarnaast zit ik graag met mijn handen in de aarde.

Ton Bremer

Ik ben een gecertificeerd IVN-natuurgids en Reiki-beoefenaar. Een wandelaar op blote voeten? De kans is groot dat je mij tegen het lijf bent gelopen. Voor mij is een wandeling in de natuur een echte ‘prikkelende’ belevingstocht. Alle zintuigen doen mee! Voor mij is het bos de plek om in alle vrijheid te ontdekken wat jij nodig hebt; jouw intuïtie en nieuwsgierigheid zullen leidend zijn. Ook de meditatieve onderdelen van Shinrin-Yoku spreken mij aan. Als gids zet ik graag dat deurtje open waarin de natuur zich ontvouwt en je tot een persoonlijke diepere ervaring komt. Het bos geeft je precies wat je nodig hebt. Kom maar en geniet!

Back to top