mannenhart elemententeam

Het Mannenhart elementen-team begeleidt de zweethut ceremonies en is mede-hoeder van de bezinningsplek.

Bart van der Geest

Vuurman

Ring van Vuur! (Finding Nemo) omschrijft het voor mij. Water en Vuur. Opgegroeid bij het water, heerlijk welke vormen dit aan kan nemen. Spelen met vuur, uitdagend, warm en soms venijnig. Deze elementen samen in het donker in een oeroude ceremonie, altijd weer een verrassing wat er dan ontstaat. Durf jij dan te zijn met wat er zich dan aandient? Bart, 48 jaar, 10 jaar LAT-tend, vader van drie met een bonuszoon. Dienend en dankbaar bij het vuur!

Niravo den Heijer

Watergieter

Mijn naam is Niravo den Heijer, na vele jaren gewerkt te hebben als militair en als professioneel brandweerman heeft het bestaan mij een andere kant op doen bewegen. Na een grensverleggende maar ook wonderbaarlijke spirituele ontdekkingsreis, waarin ik kwetsuren rondom mijn mannelijkheid heb kunnen helen en transformeren werk ik nu als coach en lichaamsgericht psychotherapeut, en vanuit mijn eigen ervaring. Het geeft veel voldoening om de waarde van dit helende werk dat ik zelf heb kunnen ervaren, nu zelf door te kunnen geven tijdens het begeleiden van anderen om meer in hun ware kracht te komen.

Erik Roesink

Watergieter

Ik zou mezelf beschrijven als Open, eerlijk, gevoelig en direct. Het leven is voor mij een leerschool. Ik heb het grote voorrecht al zo’n 18 jaar me diep verbonden te voelen met ceremonies. Ik neem je dit weekend graag mee op reis in jezelf, die ik mag verzorgen voor al jullie mooie mannen. We gaan op reis in onszelf om dat te ontmoeten wat gezien wil worden, wat ervaren wil worden in meerdere rondes. De aandacht en adem die jij aan jezelf geeft zorgen voor verdieping en verademing. Voel je welkom, ik ontmoet jullie graag.

www.innerchanges.nl

Erik Bakker

Vuurman

Mijn naam is Erik en ik ben al ruim 15 jaar onderweg met innerlijk kind, energetisch, systemisch en mannenwerk. Met mijn ervaring zit ik meestal in de ondersteunende en coachende rol. Daarnaast zit ik graag met mijn handen in de aarde.

Ton Bremer

Ik ben een gecertificeerd IVN-natuurgids en Reiki-beoefenaar. Een wandelaar op blote voeten? De kans is groot dat je mij tegen het lijf bent gelopen. Voor mij is een wandeling in de natuur een echte ‘prikkelende’ belevingstocht. Alle zintuigen doen mee! Voor mij is het bos de plek om in alle vrijheid te ontdekken wat jij nodig hebt; jouw intuïtie en nieuwsgierigheid zullen leidend zijn. Ook de meditatieve onderdelen van Shinrin-Yoku spreken mij aan. Als gids zet ik graag dat deurtje open waarin de natuur zich ontvouwt en je tot een persoonlijke diepere ervaring komt. Het bos geeft je precies wat je nodig hebt. Kom maar en geniet!

Jeroen Claesen

Persoonlijk probeer ik niet alles te begrijpen. Ik ben dan ook niet de man die voor alles een ‘wetenschappelijke’ uitleg heeft. Mijn methode is juist om je uit je hoofd te brengen naar de ervaring…. voelen… je hart. Mijn taak voelt aan als het creëren van de juiste ruimte en het weven van energie waardoor je in je kracht komt, inzichten krijgt of helende transformatie kan gebeuren. Ervaringsgerichte rituelen helpen hierbij en brengen ons meer in ons gevoel.

De vleugelhoorn

Berend Visser

Door mijn zoektocht in en naar mijzelf ben ik mijzelf meer en meer gaan verbinden met een sjamanistische energie. Het verbinden met de elementen en het mij vanuit de vertikale lijn verbonden voelen met de centrale zon en moeder aarde is hiervoor mijn basis. Verder zul je mijn regelmatig met een drum zien rondlopen, waarmee ik mij in energie verbind en hierbij aan andere mannen een bijdrage op hun reis hoop te mogen leveren.

www.designbear.nl

Back to top