het kernteam

Het kernteam bereidt door het jaar heen het festival voor. Tijdens het festival coördineren zij en zijn ze aanspreekpunt voor vrijwilligers, workshop- en sessiegevers en hoeders.

Sander Verwer

Algemeen coördinator, Coördinator workshopgevers en markt

Na een lange weg met een overheersend gevoel van onbehagen met mezelf en wat ik deed in de wereld en het einde van weer een relatie die niet werkte, heb ik mezelf aangemeld voor een mannenweekend. Daar heb ik voor het eerst ervaren hoe het is om met wildvreemde mannen bij elkaar te zijn zonder concurrentie, angst of prestatiedrang. Ik kwam voor het eerst sinds lange tijd thuis bij mezelf en ervoer de helende kracht van mannen die bij mannen helen. Ik gun iedere man zijn eigen ervaring in dit stuk! Het heeft mijn leven in ieder geval enorm verrijkt!

Johan Meijen

Coördinator sessiegevers, ondersteunen workshopprogramma en administratie

Met mannen onder elkaar iets creëren op het gebied van bewustwording. Daar wordt ik blij van. Dit is voor mij nog belangrijker geworden nadat een vriend van mij na een vechtscheiding zelfmoord heeft gepleegd . Hoe mooi is het om een activiteit aan te kunnen bieden waar een man de ervaring kan opdoen dat je er niet alleen voor hoeft te staan 😊.

www.rebalancer.eu

Vincent Huibers

Coördinatie vrijwilligers

Vlak voor mijn 50e verjaardag nam ik deel aan een vierdaagse manneninitiatie. Het voelde alsof ik eindelijk thuis kwam. Die diepe verbinding met andere mannen die tegelijk kwetsbaar en ontzettend krachtig zijn. Ik ben al snel gaan inzien dat onze maatschappij dit soort mannen nodig heeft. Dat de wereld een mooiere plek wordt als mannen op een krachtige en liefdevolle manier verantwoordelijkheid dragen voor zichzelf en hun omgeving.
En, wereldverbeteraar als ik ben, daar wil ik mij graag voor inzetten.
Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten, man. De wereld heeft jou nodig!

www.vincenthuibers.nl

Michael Yewdineh

Coördinatie hoeders

Een kwetsbare man is Zwak, Vrouwelijk en Onaantrekkelijk, met deze gedachten betrad ik enkele jaren geleden ‘t Wildeman festival. Een mens heeft gedurende ‘t leven onderhoud nodig, een soort APK. Dit soort Festivals en Mannenwerk voeden mijn geest en maken mij tot een completer geheel als Mens, Man en Wezen.

Back to top