Hoeders van mannencirkels

Tijdens het Free Man Festival kunnen de deelnemers 1 x per dag deelnemen aan een vaste mannencirkel. Aan elke mannencirkel nemen 6 a 10 mannen deel. Voor de begeleiding van deze mannencirkel zoeken we ca. 30 mannen die stevig en sensitief zijn en ervaring hebben met mannencirkels.


Als hoeder van een mannencirkel heb je een faciliterende rol als space holder. Zonder in de rol van leraar, coach, trainer of therapeut te stappen, waarborg je dat alle deelnemers het gevoel kunnen hebben dat ze erbij horen en gelijkwaardig zijn en zowel wederzijdse betrokkenheid als autonomie kunnen ervaren. Hiermee draag je bij aan de veilige bedding voor persoonlijke ontwikkeling die we tijdens het festival met alle medewerkers voor deelnemers creëren.

Wat bieden wij jou als Hoeder?

Allereerst krijg je de mogelijkheid om in een team van mannen samen te werken en bij te dragen aan het welzijn en de ontwikkeling van de mannen die aan het festival deelnemen.

Je krijgt een korting van 60 euro. Jij betaalt 338 euro voor 2 overnachtingen op de camping en 7 biologische maaltijden (*).

(*) Mochten je financiële middelen beperkt zijn of ben je jonger dan 30 jaar, dan kan je met met de code BUDGET-TICKET dit ticket aanschaffen met 20% korting. We vertrouwen erop dat je deze code bewust gebruikt – geen vragen gesteld.

(*) Een 9% BTW factuur kan na het festival via Hipsy worden opgevraagd.

Wil je liever in een camper of in een bed in het kasteel slapen?
Dat kan, maar dan betaal je een meerprijs.

Begeleid je een mannencirkel dan krijg je de mogelijkheid om jouw mannencirkel voor mannen tijdens Free Man te promoten. Daartoe krijg je een vermelding op deze website, in het programmaboekje en kun je tijdens Free Man flyers neerleggen.

Wat verwachten we van Hoeders?
  • Allereerst verwachten we dat je – op zijn minst als deelnemer –  zelf ervaring hebt met een mannencirkel en dat je over voldoende kennis en vaardigheden beschikt om een sharing cirkel te faciliteren.
  • Dat je van vrijdagochtend 6 tot en met zondagmiddag 8 september 2024 aanwezig bent op het Free Man Festival.
  • Dat je aanwezig bent tijdens de hoedersdag op zondag 7 juli 2024 in Lage Vuursche die we ter voorbereiding op het festival organiseren.
    De hoederdag staat in het teken van met elkaar kennis maken, het neerzetten van de sfeer van Free Man, het over en weer uitspreken van verwachtingen en de invulling van de rol van hoeder.
  • Tenslotte zouden we het enorm waarderen wanneer je Free Man in jouw eigen netwerk promoot. 

Free Man helpen neerzetten?

Neem dan via het contact-formulier contact op.
Contact Michael
Back to top