Elders

De elders zijn wijze mannen bij wie je terecht kunt voor levensvragen of als je een luisterend oor nodig hebt.

Hendrik kalsbeek

Elder bij Free Man, Deel van mannenhart elders

Ik ben getrouwd, vader van 2 kinderen, grootvader van 4 kleinkinderen en woon met mijn vrouw in Huissen. Het eerste deel van mijn werkzame leven heb ik gewerkt binnen het speciaal onderwijs en de jeugdhulpverlening. Later werkte ik als zelfstandig ondernemer in de rol van coach en trainer op het gebied van persoonlijke groei. Sinds mijn pensioen geniet ik van de vrijheid dat ik mijn vaardigheden in dienstbaarheid aan het grotere geheel kan inzetten. Ik heb ervaren hoe lastig het is om zonder aanwezige mannen op te groeien en voelde mij als vader te kort schieten naar mijn kinderen. Mannenwerk was daarin voor mij een helende weg.

Klaas otten

Elder bij Free Man, Deel van mannenhart elders

Mijn naam is Klaas Otten, geboren Fries (1962).

Het leven biedt mij elke dag een nieuwe kans om mijn dromen te realiseren. Dat vraagt verantwoordelijkheid. Om te bereiken wat ik wil, loop ik bewust mijn pad, neem beslissingen en zie ik mijn angsten onder ogen.

Nu bijna 20 jaar geleden kwam ik tot het inzicht dat het leven vanuit mijn ratio tot dat moment veel goeds bracht en ook dat ik een deel van het leven niet leefde. Het leven dat gevoed wordt vanuit gevoel, mijn emoties, mijn intuïtie, de twijfel en mijn zingeving. Vele workshops en trainingen in persoonlijke ontwikkeling hebben mij verandert en nu leef en werk ik vanuit deze invalhoeken en mijn ratio zorgt ervoor dat dit past in de samenleving waar ik deel vanuit maak. Ik ervaar dat ik het leven nu veel bewuster leef en dat is rijkdom.

Ik word dan ook blij als ik mag ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling van mensen, de twinkeling in hun ogen bij nieuwe ontdekkingen over zichzelf. Prachtig. Teamontwikkeling is het gevolg van de persoonlijke ontwikkeling van haar leden.

https://www.klaasottencoaching.nl/

Back to top