Kijk rond op onze markt of neem een moment om te relaxen

Good-NIGHT PROGRAM

Om wat er in de loop van de dag is aangeraakt te kunnen integreren hebben we ook een Good Nigth programma. Je kan heerlijk bij het kamvuur gaan zitten en muziek maken met je zelf mee gebracht muziek instrument. Of genieten van een klanconcert of de Latihan meditatie. En op de zaterdag geeft Ton van der Kroon een muzikale klankreis “De Terugkeer van de Koning”.

Markt

Tijdens ons festival worden de maaltijden volledig verzorgd door onze chefkok en zijn team. Daarnaast is het mogelijk om jezelf op een barista koffie of een snack te trakteren. Vanaf zaterdagmiddag staat er op onze markt bijvoorbeeld ook een drumbouwer en worden er boeken verkocht die interessant zijn voor mannen.

Relaxen

Ons workshopprogramma kan soms behoorlijk inspannend zijn. Daarom is het ook belangrijk om te ontspannen en jezelf weer op te laden.

Er zijn verschillende relaxte loungeplekken waar je je even kunt onttrekken aan de drukte. Of je neemt plaats in onze sauna of hot tub om daarna als herboren weer deel te nemen aan het festival.

Ontspannings aanbod

Good Nigth programmA

Markt

NOG MEER ONTSPANNEN

Back to top